Categories
Obvestila

Pohod Rogla

DRUŠTVO UPOKOJENCEV ŽIRI

Odbor za pohode               V  A  B  I

 V  t o r e k  ,  dne  8. junija 2021  
vse člane na IZLET in pohod na ROGLO – LOVRENŠKA JEZERA

Odhod iz Žirov ob 7.00 uri, vožnja do Rogle, ob 10. uri sledi pohod na Lovrenška jezera; po vrnitvi nazaj možen sprehod »med krošnjami Pohorja« (približno eno uro hoje); vstopnina za skupine po osebi 7 €; ali možnost sprehoda do stolpa na vrhu Rogle; ali »adrenalinsko sankanje« pod hotelom Planja (8 € po osebi).

Odhod iz Rogle predvidoma ob 15. uri, nato se bomo na pol poti med Roglo in Zrečami ustavili na kmetiji »Gričnik«, kjer nam bodo pripravili »pohorski lonec – jed na žlico« (po želji – 7 € po osebi), možnost nakupa domačih jagod, ogled kmetije itd.

Zahtevnost pohoda:    LAHKA, približno 3 ure hoje

Dobimo se pri TURISTIČNI TOČKI v Žireh pred Zadružnim domom v torek, 8. junija 2021 ob 7.00 uri. Predviden povratek okrog 20. ure.

Cena izleta (za avtobus in hrano) znaša 22 €, ki se vplača v pisarni DU v sredo 2. 6. 2021, samo izjemoma na avtobusu ob odhodu. Možnost prijave od PONEDELJKA DALJE, DO ZASEDENOSTI AVTOBUSA na telefon:

Irma 041 548 310, ali v sredo 2. junija v pisarni DU Žiri.

Vodja pohoda je JANEZ KOSMAČ, telefon 031 452 860.  UDELEŽBA NA LASTNO ODGOVORNOST – OBVEZNE MASKE NA AVTOBUSU !                      Vabljeni vsi pohodniki!
                                                                           

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja