Categories
Obvestila

Snovik

V soorganizaciji z DU Kamnik, Vas Vabimo na »Srečanje upokojencev Gorenjske 2024«, ki bo v ČETRTEK, dne 19. septembra 2024  s pričetkom ob 10. uri v Termah SNOVIK, na prireditvenem prostoru pod šotorom.

Cena BONA za prehrano na osebo znaša 17 EUR; za prevoz pa 14 EUR, skupaj 31 EUR.

V tej ceni so poleg prehrane zajeti tudi stroški zavarovanja udeležencev, ekipa prve pomoči, gasilska služba, redarstvo s parkiranjem, najem miz in klopi, najem velikega šotora in ter vodenje in organizacija kulturno – zabavnega programa z živo glasbo.

BONI ZA PREHRANO:

Prijave za srečanje upokojencev Gorenjske sprejemamo v DU ŽIRI, kjer boste vplačali tudi ceno bonov za prehrano in prevoza.  Na srečanje se lahko prijavite ob sredah, 14., 21. in 28. avgusta 2024. Hrano bo mogoče dobiti le ZA BON, zato pohitite s prijavami.

Pijača bo v prosti prodaji po znižanih cenah. Prinašanje lastne pijače na dogodek ni zaželeno. Cenik pijač bo prilagojen dogodku. Na dan prireditve nakup bona ne bo moqoč.

MOŽNOST IZBIRE HRANE:

  1. MENI : Ričet s klobaso (1/2 ali 1 manjša), 2 kosa kruha
  2. MENI: Mešano meso na žaru s prilogo, 2 kosa kruha
  3. VEGI MENI: Porov zavitek, pečen krompir in zelenjavni zrezek

PREVOZ  in  PARKIRANJE:

Za vse udeležence dogodka, bo parkiranje omogočeno ob prireditvenem prostoru po navodilih redarjev. DU ŽIRI bo skupaj z DU Gorenja vas organiziralo prevoz z avtobusom, zato so prijave do vključno 28. avgusta 2024.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja