Categories
Obvestila

POHOD NA KRAS

V  t o r e k, dne 1. m a r c a  2022 vabi
vse člane na pohod iz VIPAVSKEGA na KRAS

Smer pohoda: iz Žirov z avtobusom do PODRAGE, kjer pričnemo s hojo: od Socerba (cerkvica), do Razgure, proti Stomažu, preko potoka Kranjšek, kjer je včasih delovalo sedem mlinov; nato prečkamo Rašo (meja med Vipavsko in Krasom), sledi kratek vzpon na Kazelj, nato še sprehod do Grahovega brda, kjer si bomo privoščili malico z okusom Krasa.

Zahtevnost pohoda: pet ur zmerne hoje (imejte dobro pohodno obutev), ki ni preveč zahtevna, je pa zelo zanimiva in priporočljiva z dobro voljo pohodnikov.

Za po poti imejte malico v nahrbtniku, ne pa pozabiti na pijačo, ker je na tem koncu Slovenije že kar toplo in se pri hoji hitro užejaš.

Odhod iz Žirov: Dobimo se na avtobusni postaji pred TUŠevo trgovino v torek, 1. marca 2022, odhod avtobusa  ob  7.00 uri.

Malica z okusom Krasa na koncu pohoda in prevoz z avtobusom skupaj znaša 25 €, ki ga lahko vplačate v pisarni društva ali se prijavite po telefonu – Irma 041 548 310 in znesek poberemo na avtobusu! Prijave do 25.2.2022 !!

Vodja pohoda je Vidmar Ciril, telefon 031 631 996. Domov bi se vračali v popoldanskem času. V primeru slabega vremena, bo pohod organiziran v četrtek, dne 3. marca, v tem primeru vas bomo obvestili po telefonu!

OBVEZNE MASKE NA AVTOBUSU, pogoj PCT imejte s sabo! UDELEŽBA NA LASTNO ODGOVORNOST!

Vabljeni vsi pohodniki dobre volje!
                                                                               Žiri, 16. feb. 2022

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja