Categories
Obvestila

Rezija

V  sodelovanju z našim članom DRAGOM KOŠUTO, vljudno vabimo vse člane na izlet v R E Z I J O. Izlet je primeren tudi za starejšo generacijo članov, saj bo hoje le za 1,5 ure; lahko pa tudi to izpustite. Zaradi prestopa meje je obvezna veljavna osebna izkaznica.
Izpred Zadružnega doma v Žireh se bomo z avtobusom odpeljali v torek, 7. junija 2022 ob 6.00 uri. Vožnje z avtobusom bo do 4 ure, tako da bomo v Solbico (Videm) prispeli okrog 10.00 ure, kjer nas bo pričakal predsednik Rezijanskega doma g. Sandro Qualia, ki nas bo popeljal po muzeju, sproti bo odgovarjal tudi na vaša vprašanja.

Po ogledu se bomo odpravili na sprehod po »ta ljepi poti« po Rezijanski dolini (okvirno do dve uri hoje); kdor pa ne bo želel na sprehod, si bo sam ogledal bližnjo okolico.

Sledilo bo kosilo z vključeno eno pijačo in kavo v centru mesta; po kosilu pa si bomo ogledali še »muzej brusačev«, izlet po Reziji bomo zaključili približno ob 16. uri in se odpeljali domov v Žiri, kjer bomo okrog 20.00 ure. 

Cena izleta za prevoz z avtobusom, kosilom in za vstopnine znaša 45 EUR, ki jo vplačate v pisarni društva najkasneje v sredo, 1. junija 2022. Prijave lahko vnaprej na telefon Irma: 041 548 310.

UDELEŽBA NA LASTNO ODGOVORNOST – VABLJENI!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja