Categories
Obvestila

Izlet v Sečovlje

V  Č E T R T E K , dne 22. septembra 2022 ob 7.00 uri izpred Blagovnice Mercator v centru Žirov, odhod avtobusa bo samo iz glavne avtobusne postaje v Žireh.

Na izlet ste vabljeni vsi člani društva upokojencev, ki ste bili morda do sedaj prikrajšani, ker je bilo organiziranih več pohodov, poleti pa je bilo prevroče. Izlet je primeren tudi za tiste, ki težko hodite, ker si boste lahko privoščili med ogledom tudi počitek.

Po poleti izpeljanem izletu v neznano, se bomo sedaj odpravili na izlet   »V ZNANO« in sicer bomo obiskali deželo refoška, glavni poudarek izleta bo na ogledu »Sečoveljskih solin« in »vrta kaktusov«.

Najprej bo organiziran voden ogled »Vrta kaktusov« v Seči, nato se bomo zapeljali do »Sečoveljskih solin«, kjer bomo imeli voden ogled.  Za tiste, ki težko hodijo pa se bodo del poti na ogledu lahko peljali z električnim vozilom.

Po končanem ogledu solin, se bomo odpeljali v deželo refoška v Marezige, kjer bomo imeli v gostišču organizirano kosilo, po kosilu pa bo prosto za ogled Fontane vina in razgledom na Koprski zaliv.

V ceno izleta, ki stane  40 EUR, sta vključeni dve vstopnini, organizirano kosilo in vožnja z avtobusom, za dopoldansko okrepčilo pa poskrbite sami oz. ob postanku na avtocesti.

Na izlet se prijavite v pisarni društva upokojencev in sicer do srede, 14. septembra 2022 v času uradnih ur, ko boste vplačali tudi ceno izleta. Prijave sprejemamo do zasedenosti avtobusa.

Za informacije pa lahko pokličete na telefon 041 548 310 (Irma).

Dan pred odhodom je možna odpoved samo v primeru resne zadržanosti.

Vsi člani DU Žiri vljudno vabljeni  na druženje ob sprostitvenem izletu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja