Categories
Obvestila

Martinovanje

Vabimo vas na MARTINOVANJE, ki bo organizirano v četrtek, dne 9. novembra 2023 z odhodom ob 8.00 uri izpred blagovnice v Žireh.

Iz Žirov se bomo odpeljali do Trojan, kjer bomo naredili prvi postanek za kavo in trojanski krof. Pot bomo nadaljevali po Savinjski dolini do mesta Celje in se odpeljali na Celjski grad, kjer bomo imeli voden enourni ogled. Pot nas bo vodila preko Vojnika do Slovenskih Konjic, kjer bomo imeli kratek voden ogled mesta in postanek za kavo v lastni režiji. Po kratki vožnji se bomo ustavili v odličnem VINOTOČU v Spodnjem Grušovju, kjer nam bo postreženo  kosilo izpod peke. Po kosilu nas bo čakala še degustacija treh vrst vina na isti lokaciji. Za dobro voljo bo poskrbela Mateja s harmoniko, da bomo pošteno proslavili prehod mošta v vino. V Žiri bomo prišli v večernih urah.

V SKUPNO CENO CELODNEVNEGA IZLETA sta vključeni vstopnini za dva vodena ogleda, kava s krofom na Trojanah, kosilo z degustacijo vina, glasba in prevoz z avtobusom in znaša 60 €, ki jo vplačate v pisarni DU ŽIRI ob sredah, najkasneje do 8. novembra 2023; obvezno pa se prej prijavite na telefon: Irma 041 548 310

UDELEŽBA NA LASTNO ODGOVORNOST

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja