Categories
Obvestila

Izlet v neznano

Društvo upokojencev Žiri vas tudi letos, kljub vročemu začetku poletja, vabi na umirjen in zanimiv IZLET V NEZNANO, na katerega se bomo odpravili v

Č E T R T E K , dne 21. julija 2022 ob 7.00 uri izpred Blagovnice Mercator v centru Žirov, odhod avtobusa bo samo iz glavne avtobusne postaje v Žireh.

Koga vabimo na izlet: predvsem tiste naše člane upokojencev, ki želijo v dobri družbi izvedeti spet kaj novega, se malo poveseliti in biti dobre volje.

Da pa bi vsaj malo vedeli, kako bomo preživeli letošnji izlet v neznano, vam povemo, da bo za hrano poskrbljeno z dopoldansko malico in pozno popoldanskim kosilom, v ceno izleta pa so vključeni tudi trije ogledi znamenitosti (kje se ne ve!).

Za udeležence na izletu je zaželena športna obutev, za boljše ravnotežje pa kdor uporablja palice, so tudi te dobrodošle, čeprav ne bo veliko hoje.

Na izlet v neznano se bomo odpeljali z visoko standardnim avtobusom, cena vsega ponujenega na izletu, vključno s prevozom pa znaša 55 evrov.

Na izlet se prijavite v pisarni društva upokojencev in sicer v sredo, 6. julija in 13. julija 2022 v času uradnih ur, ko boste vplačali tudi ceno izleta.

Za informacije pa lahko pokličete na telefon 041 548 310 (Irma).

Prijave sprejemamo do zasedenosti avtobusa. V primeru da bo prijavljenih več kot za poln avtobus, se lahko vpišete kot rezervo, če bi kdo odpovedal tik pred odhodom. Dan pred odhodom je možna odpoved samo v primeru resne zadržanosti.

Vsi člani DU Žiri vljudno vabljeni – dokažimo sebi in drugim, da nas covid ni oropal medsebojnega druženja. Se vidimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja